Your leading partner
in marine measurements

VACANCIES

Maritiem | Data | Analyse | Rapportage | Installaties

Siri Marine is een klein en innovatief bedrijf dat voor opdrachtgevers uit de maritieme industrie uiteenlopende projecten uitvoert. Doel is het meten en inzichtelijk maken van bewegingen aan boord van schepen en offshore constructies. Onze sensoren, dataloggers en software worden onder meer ingezet op scheepsbergingen, Ro-Ro ferries, projectladingen en offshore constructies in binnen- en buitenland. Siri Marine wil haar positie versterken en uitbreiden. Daarom zijn wij op zoek naar een

 

Project Engineer (junior)

 

Wat doe je als Project Engineer bij Siri Marine?

Als Junior Project Engineer draag je bij aan het uitvoeren van onze projecten in een klein team. Je bereidt projecten voor, bent in staat om data te analyseren en verzorgt rapportages naar onze klanten. Het is een gevarieerde baan, waarbij je kantoorbaan afgewisseld wordt door installaties en servicebezoeken aan boord van schepen. De verschillende toepassingen waarvoor onze systemen ingezet worden, levert een verscheidenheid aan projecten op. Dit maakt het werk erg afwisselend. Dataverwerking, data analyse en rapportage vormen de rode draad. Daarnaast ben je voor onze klanten het aanspreekpunt bij vragen. Installaties van onze systemen aan boord van schepen en offshore constructies behoren ook tot de werkzaamheden.

 

Wat neem je mee?

Vanwege de specifieke aard van de werkzaamheden zijn we op zoek naar iemand met een maritieme achtergrond. Achtergrondkennis van ladingveiligheid is essentieel. Je hebt een maritieme opleiding voltooid en/of gewerkt in de maritieme industrie.

Je beschikt over gedegen IT-vaardigheden en kunt goed overweg met Microsoft Word en Excel. Daarnaast ben je bereid om te leren omgaan met onze soft- en hardware. Affiniteit met techniek is een pre en je houdt van aanpakken. Daarnaast beschik je over een gezonde portie nieuwsgierigheid naar onze producten en markt. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en bent in staat om zowel mondeling als schriftelijk in het Engels te communiceren. Het hebben van een rijbewijs (B) is een vereiste en je vindt het leuk om te reizen. Omdat onze projecten wereldwijd uitgevoerd worden, ben je op termijn in staat om zelfstandig te werken.

 

Wat bieden wij?

Als je de deur van Siri Marine opent tref je een klein en enthousiast team. Techniek speelt de hoofdrol, overal tref je kabels en sensoren. Je krijgt een gedegen inwerkperiode waarin je in staat wordt gesteld om het werk eigen te maken. Er is ruimte voor goede ideeën en persoonlijke ontwikkeling! Op termijn krijg je de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie. Verder bieden we een goede salariëring en een informele werksfeer.

 

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je brief met CV naar hrm@sirimarine.nl.
Voor meer informatie kun je bellen naar 0596 – 620997 en vragen naar Theo Brouwer.

 

Tot slot

Het betreft een fulltime aanstelling.

(Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)